Observatori Fabra


 
 

Horaris de visites 2017

 

Visites diürnes

Visita guiada pel propi personal científic de l'Observatori on rebreu explicacions  de les diferents seccions actives: l'astronomia, la meteorologia i la sismologia. També us mostraran la sala modernista, funcionament dels dos telescopis centenaris, la biblioteca, la terrassa panoràmica i coneixereu la vida domèstica que contenia l'edifici a principis del segle XX.

Horari: Diumenges i festius al matí a les 11h i a les 12:30h. No cal reserva. Es recomana consultar setmanalment aquest web doncs la visita de les 11h queda tancada puntualment per grups privats.

EL PROPER DIUMENGE 22 LES VISITES MATINALS SON GRATUïTES I AMB RESERVA AMB MOTIU DEL 48H OPENHOUSE BCN. MES INFO AQUI!!

Aquestes visites no es fan durant l'Agost, ni els festius de Setmana Santa 14-16-17 d'abril, ni entre els dies 24/12/2017 i 06/01/2018 ambdós inclosos.

Preu adults:  2 € - gratuït pels menors de 10 anys.

RUTA BOTÀNICA. L'accés lliure als jardins i mirador de l'Observatori els diumenges i festius de 11h a 14h permet visitar gratuïtament la ruta botànica senyalitzada. Aqui teniu la guia botànica de l'Observatori Fabra.

 

Visites nocturnes. Observació del cel de Barcelona

Aquestes visites inclouen una observació del cel a través del telescopi centenari. Activitat gestionada per empresa externa a l'Observatori.

Horari: divendres i dissabtes al vespre d'octubre a juny. L'horari i l'astre d'observació és variable segons l'època de l'any. +info

Cal fer reserva. Informació, reserves i xecs regal al telèfon 93 327 01 21 (dilluns a divendres 9h-21h) o bé al 697 864 262 (dissabtes, diumenges i festius 10h-14h i incidències)

 

Sopars sota les estrelles

Activitat exclusiva d'estiu, de juny a setembre i de dimarts a dissabte. Inclou sopar + visita amb observació astronòmica. Imprescindible reservar al 93 327 01 21. No hi ha cap restaurant a l'observatori!  +info

 

Visites entre setmana per escoles i grups organitzats (mínim 15 persones)

Horari: De dilluns a dissabtes a partir de les 10h. (horari flexible segons les necessitats del grup). Cal fer reserva.

Informació i reserves al telèfon 934 175 736 de 9h a 13h.

Preu: Adults i escolars 5 € -  pensionistes 3

Grups organitzats (mínim 15 persones): La durada i el contingut de la mateixa es fa atenent les necessitats específiques dels visitants.

Consulteu aquí el contingut de la visita escolar.

Si sou una escola heu fer la vostra reserva a través del Programa d'Activitats Escolars de l'Ajuntament de Barcelona clicant aqui. També si sou de fora de Barcelona.

 

Com s'arriba a l'observatori?