Observatori Fabra


 
 

Horaris de visites 2018

 

Visites diürnes

Visita guiada pel propi personal científic de l'Observatori que us permetràn conèixer de primera ma tot el patriomoni arquitectònic i científic de l'edifici. Rebreu explicacions  de les diferents seccions actives: l'astronomia, la meteorologia i la sismologia. També us mostraran la sala modernista, el museu, la cúpula i el funcionament dels dos telescopis centenaris, la biblioteca, la terrassa panoràmica i coneixereu la vida domèstica que contenia l'edifici a principis del segle XX.

Horari: Diumenges i festius al matí a les 11h i a les 12:30h. No cal reserva. Es recomana consultar setmanalment aquest web doncs la visita de les 11h queda tancada puntualment per grups privats.

ATENCIÓ: LA VISITA DE LES 11h DEL PROPER DIUMENGE 4 DE FEBRER ESTÀ TANCADA PER UN GRUP PARTICULAR. ES REALITZARÀ AMB NORMALITAT LA DE LES 12.30h. DISCULPEU LES MOLÈSTIES.

Aquestes visites no es fan durant l'Agost, ni els festius de Setmana Santa (30 de març, 1 i 2 d'abril), ni entre els dies 25/12/2018 i 07/01/2019 ambdós inclosos.

Preu adults:  3 € - gratuït pels menors de 14 anys.

RUTA BOTÀNICA. L'accés lliure als jardins i mirador de l'Observatori els diumenges i festius de 11h a 14h permet visitar gratuïtament la ruta botànica senyalitzada. Aqui teniu la guia botànica de l'Observatori Fabra.

 

Visites nocturnes. Observació del cel de Barcelona

Aquestes visites inclouen una observació del cel a través del telescopi centenari. Activitat gestionada per empresa externa a l'Observatori.

Horari: divendres i dissabtes al vespre d'octubre a juny. L'horari i l'astre d'observació és variable segons l'època de l'any. +info

Cal fer reserva. Informació, reserves i xecs regal al telèfon 93 327 01 21 (dilluns a divendres 9h-21h) o bé al 697 864 262 (dissabtes, diumenges i festius 10h-14h i incidències)

 

Sopars amb estrelles

Activitat exclusiva d'estiu, de juny a setembre i de dimarts a dissabte. Inclou sopar + visita amb observació astronòmica. Imprescindible reservar al 93 327 01 21. No hi ha cap restaurant a l'observatori!  +info

 

Visites entre setmana per escoles i grups organitzats (mínim 15 persones)

Horari: De dimarts a dissabtes a partir de les 10h. (horari flexible segons les necessitats del grup). Cal fer reserva.

Informació i reserves al telèfon 934 175 736 de 9h a 13h.

Preu: Adults i escolars 5 € -  pensionistes 3

Grups organitzats (mínim 15 persones): La durada i el contingut de la mateixa es fa atenent les necessitats específiques dels visitants.

Consulteu aquí el contingut de la visita escolar.

Si sou una escola heu fer la vostra reserva a través del Programa d'Activitats Escolars de l'Ajuntament de Barcelona clicant aqui. També si sou de fora de Barcelona.

 

Com s'arriba a l'observatori?